MÖTE STOCKHOLM – Unga för basinkomst 3 feb kl 20:00

Välkommen på första träffen med Unga för basinkomst!
Är du ung och intresserad av basinkomst? Då är det här träffen för dig!

För första gången träffas det nybildade nätverket Unga för basinkomst för ett möte, för att prata om vad vi vill göra framöver och hur vi ska lyfta basinkomst i debatten. Vårt möte äger rum omedelbart efter en föreläsning om basinkomst på ABF-huset med professor Stefan Fölster.

Vi bjuder på fika!

Alla unga är välkomna på vår träff – oavsett om du är helt ny till idén om basinkomst eller sysslat med detta i flera år!

Tid? Tisdagen 3 februari 20:00.
Plats? ABF-huset på Sveavägen 41, nära tunnelbanestationen Rådmansgatan i Stockholm.
Avgift? Helt gratis!
Anmälan? Anmälan är inget krav, men bra för att veta hur mycket fika vi ska fixa! Anmäl dig därför gärna genom att tacka ja till Facebook-eventet eller kontakta Leo Rudberg enligt nedan.
Kontakt? Anmälan och eventuella frågor eller funderingar skickas till Leo Rudberg (leo.rudberg@gmail.com, 0762508230).

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1583507925227031.

Om Unga för basinkomst
Unga för basinkomst har en vision. En vision om ett Sverige där hetsjakten och kontrollen av arbetslösa är över. En vision om ett Sverige där alla människor kan leva fria att förverkliga sina drömmar. En vision om ett Sverige där alla medborgare får en villkorslös basinkomst frän staten, bara genom att existera.

Vi är ett partipolitiskt och religiöst obundet nätverk, för och av unga, som kämpar tillsammans över ideologiska gränser för en bättre värld. Vårt mål är basinkomst, medborgarlön eller grundtrygghet – kärt barn har många namn. Vi driver en Facebook-grupp som är öppen för alla som är öppna att tänka nytt i frågan, oavsett deras egen åsikt.

Varmt välkomna!