Basinkomst = Medborgarlön Nationell websida för basinkomst i Sverige

Basinkomst = Medborgarlön
Nationell Basinkomstträff 2017

Nu drar vi igång arbetet med att planera Nationell Basinkomstträff 2017.

Under tre peppiga dagar samlas basinkomstaktivister, aktiva i basinkomstgrupper eller aktiva själva, från hela Sverige för att mötas. Målet är att tillsammans stärkas och skapa strategier för en samordnad kamp. Helgen kommer innehålla allt från organisatoriska samtal i mindre grupper, till inspirerande föreläsningar, samtal, serieläsning, workshops, filmvisning, härligt häng och kreativ verkstad.

En arbetsgrupp från Basinkomst Malmö kommer hålla i trådarna.

TID & PLATS

22-24 september i Malmö.

PLAN
Fredagen kommer vara mer utåtriktad för att sprida information om basinkomst. Vi kommer vara en del av Framtidsfestivalen (http://framtidsfestivalen.se/om-festivalen) där vi på fredagen förlägger bl.a. föreläsningar/teater/annat kul om basinkomst.

Lördagen och söndagen kommer vi ägna åt våra interna frågor inom basinkomströrelsen. Vilka nya kampanjer behöver vi? Hur ska vi organisera oss? Finns det några planer inför valet 2018? Går det att införa basinkomstliknande system lokalt, där kommunalpolitiker är intresserade?

Läs mer på facebook eventet här: https://www.facebook.com/events/1821822778110575/?active_tab=about

VILL DU VARA MED? / HAR DU IDÉER PÅ VAD VI SKA PRATA OM?

Vad skulle du/din grupp vilja prata om på träffen? Vi vill gärna få in olika tankar så vi kan planera upp träffen.

För att vi ska bestämma plats/boende/mat/reseutjämning behöver vi ha en uppfattning om hur många som kan tänka sig komma. Om du är intresserad skicka ett mail till Gunilla: gunilla.weibull@gmail.com innan 30 juni. (OBS intresseanmälan är inte bindande). Om du har idéer på vad vi ska prata om skicka även dessa.

nationellbitra%cc%88ff2017_fb_event-klar

Comments are closed.

Basinkomst på Facebook