Nu startas Unga för basinkomst!

Nu startas Unga för basinkomst – ett nytt nätverk för och av unga som förespråkar basinkomst. Vi har en Facebook-grupp! För att gå med, klicka här.

Unga för basinkomsts vision och verksamhet

Vi har en vision. En vision om ett Sverige där hetsjakten och kontrollen av arbetslösa är över. En vision om ett Sverige där alla människor kan leva fria att förverkliga sina drömmar. En vision om ett Sverige där alla medborgare får en villkorslös basinkomst från staten, bara genom att existera.

Vi är ett partipolitiskt obundet nätverk, för och av unga, som kämpar tillsammans över ideologiska gränser för en bättre värld. Vårt mål är basinkomst, medborgarlön eller grundtrygghet – kärt barn har många namn. Sprid budskapet och bjud gärna in vänner som också är nyfikna på basinkomst – Unga för basinkomst är öppen för alla som är öppna att tänka nytt i frågan, oavsett deras egen åsikt.

Vi kommer att ordna olika slags aktiviteter, t.ex. aktioner, träffar och föreläsningar. Unga för basinkomst är just nu baserad i Stockholm men målet är att verksamhet ska ske i hela Sverige. För att kontakta oss, gå med i Facebook-gruppen eller kontakta Alva på mejl alva.jamina@gmail.com eller telefon 0736636882.

Varmt välkomna att gå med!