Frihetsförmedlingen öppnar kontor i Malmö!

 

 

 

 

 

Var? Cirkulationscentralen, Nobelvägen 125, Malmö

När? 21 november 18-22, 22 november 12-15

Frihetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av frihet, med uppdrag att verka för en starkare fri sektor, minskat lönearbete och ökad frihet för alla individer. Under två dagar, 21-22 november, öppnar Frihetsförmedlingen nu ett kontor på CirkulationsCentralen i Malmö.

Detta ger Frihetsförmedlingen möjlighet att för första gången ta emot frihetssökande och andra intresserade på en fysisk plats, där det går bra att påbörja sin frigörelseplanering, få hjälp med sökning i Frihetsförmedlingens platsbank, få sina frihetstillstånd utfärdade, träffa en frihetshandläggare och mycket annat.

Läs mer: https://www.facebook.com/events/342067495974890/

www.frihetsformedlingen.se/