Nationell träff 7-9 feb

Under tre peppiga dagar samlas basinkomstaktivister från hela Sverige för att mötas, stärkas och skapa strategier för en samordnad kamp. Helgen kommer innehålla allt från organisatoriska samtal i mindre grupper, till inspirerande föreläsningar, samtal, workshops, filmvisning, teater och kreativ verkstad.

NÄR? 7-9 februari

VAR? Kontrapunkt

PROGRAM
Fredag 7 februari
19:00-22:00 Uppstartshäng
Vi möts upp och lär känna varandra under informella former, äter och umgås.

Lördag 8 februari
10:00-13:30 Organisering av och strategier för basinkomströrelsen (för aktiva i basinkomströrelsen)
13:30-15:00 Lunch
15:00-20:00 Föreläsningar, panelsamtal och workshops (för alla)
17:30-20:30 Middag
20:00 Kvällsunderhållning

Söndag 9 februari
10:00-13:00 Organisering av och strategier för basinkomströrelsen – fortsättning
13:00-14:00 Lunch och avslut.

Mer detaljerat program kommer i slutet av veckan.

MAT
Mat (vegansk) och fika kommer att finnas till försäljning till ett lågt pris.

ANMÄLAN
Skicka gärna iväg en anmälan till emmarydin@gmail.com om du kommer för att lättare kunna uppskatta mängden mat och planera upplägg.

BOENDE
För er som reser till Malmö från andra delar av Sverige, så finns ett särskilt facebookevent för boendesamordning där ni kan komma i kontakt med Malmöbor för att hitta en sovplats. Om du söker boende eller kan erbjuda en sovplats för en inresande basinkomstare, gå in på:
https://www.facebook.com/events/236861916487247/

FÖR ER SOM RESER LÅNGT
Det är viktigt för oss att det så lite som möjligt blir en ekonomisk fråga vem som kan delta på träffen. I dagsläget har vi dock en väldigt liten budget men har valt att huvuddelen av den ska gå till reseutjämning. Vi kan alltså inte garantera reseersättning till alla, men om du behöver ekonomiskt stöd för att komma, hör av dig med resekostnadsuppgifter till Magnus (magnus@renstroem.se) så återkommer vi med vad vi kan bidra med.

Det finns också en Crowdfundingsida (http://crowdculture.se/se/projects/nationell-basinkomsttraff) där vem som helst kan skänka pengar som går till just resersättning. (Eftersom vi har en väldigt begränsad ekonomi för träffen, så uppmuntrar vi alla som har möjlighet att gå in och skänka en slant.) Vid behov kommer det även under träffen finnas en reseutjämningsbössa där de som har resurser kan lägga en donation.

Vi ser framemot en spännande och givande helg!

—–

Facebookevent –> https://www.facebook.com/events/475187832590622/