Malmö skapade jobb och praktiserade fritidslinjen!

“Arbetslös men inte sysslolös” och “Se upp för meningslöst arbete” var två av parollerna under dagens basinkomstaktion i Malmö.

Vi hade även med oss en jobbskaparhatt där förbipasserande fick ta ställning till vilka jobb vi egentligen vill ha. Finns det onödiga jobb? Eller direkt skadliga jobb?

Vi hade en halvtimmes miniföreläsning med efterföljande samtal om vad basinkomst är. Därefter var det dags att inta Triangeltorget och göra plats för fritidslinjen – genom att LEKA! Tack alla som deltog och bidrog med sin tid, energi och nyfikenhet.

Vill du också engagera dig för en basinkomst? Se under Kontakt var närmsta lokalgrupp finns. Bor du på en ort där det ännu inte finns en lokalgrupp? Ta chansen att boka in oss på vår basinkomstturné i slutet av hösten. Läs mer på –> Turné 2013